Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره استقبال از مقالات ISI دانشجویان این دانشگاه در سطح بین المللی گفت: مقاله‌ای که بین اساتید و دانشجویان مبتی بر پایان نامه یا رساله نوشته می‌شود، می‌تواند در سطح بین المللی هم مطرح شود و مورد پذیرش قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: میزان سایتیشن شاخصی است که در حال حاضر برای اثرگذاری مقالات مدنظر قرار می‌گیرد. اچ ایندکس یا امتیاز به مقالات علمی یکی از روش‌های به دست آوردن سایتیشن مقالات است که دانشگاه تهران رشد بسیار خوبی در آن به ویژه درسال‌های اخیر داشته است.

میزان دانلود به عنوان شاخص سایتیشن مقالات به شمار می‌رود

نیلی احمدآبادی تصریح کرد: هر استادی سایتیشن مخصوص به خود را دارد، برای مثال ممکن است استادی ۲۰ سایتیشن و یک استاد دیگر ۵۰ سایتیشن داشته باشد، اما رشد دانشگاه تهران در سایتیشن قوی‌تر از رشد تعداد انتشار مقالات بوده است که این عوامل را به عنوان مهم‌ترین شاخص‌ها برای اثرگذاری و خوانده شدن مقالات در دانشگاه‌ها می‌دانیم.

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه دانلود به عنوان شاخص سایتیشن مقالات مد نظر است، تاکید کرد: بانک‌های اطلاعاتی آمار دانلود مقالات و دیده شدن آن‌ها را نشان می‌دهند، اما دانشگاه تهران آمار دقیق را در این خصوص ندارد و برای فهم این موضوع باید از داده‌ی دانلود‌ها کمک بگیریم.

نیلی احمد آبادی ادامه داد: همچنین باید بگویم که از نظر شاخص اچ ایندکس یا سایتیشن وضعیت مقالات ما بسیار رضایت‌بخش و بهتر شده است.

رئیس دانشگاه تهران درباره دغدغه‌های اقتصادی این دانشگاه برای تامین نیاز‌های مادی گفت: مشکلات مالی و اقتصادی جنبه عمومی داشته و تاثیر بسیار زیادی بر دانشگاه تهران گذاشته است، برای مثال بودجه دانشگاه را به هیئت امنا تحویل خواهیم داد، اما طبق برآورد‌هایی که انجام داده ایم دچار مشکلاتی از قبیل کسری بودجه هستیم. اگر تمام بودجه دانشگاه صرف پرداخت حقوق و دستمزد شود، دیگر نمی‌توانیم به نگهداری، تعمیر یا توسعه زیر ساخت‌ها بپردازیم که این موضوع می‌تواند به شدت آینده دانشگاه را با خطر مواجه کند.

او ادامه داد: درست است که درآمد اختصاصی دانشگاه تهران نسبت به بودجه عمومی سایر دانشگاه‌های کشور بالاتر است، اما هزینه‌های دانشگاه تهران نسبت به سایر دانشگاه‌ها بیشتر و درآمد‌ها به شدت پایین‌ است.

رئیس دانشگاه تهران در پایان یادآوری کرد: دانشگاه تهران به علت بودجه و درآمد محدود نمی‌تواند به خریداری بانک‌های اطلاعاتی بپردازد، درحالی که این موضوع یکی از مهمترین نیاز‌های دانشگاه است.

بیشتر بخوانید رشد مقالات بین‌المللی ISI دانشگاه تهران انتشار کتاب و مقاله، از مولفه‌های اصلی تولید علم است/ ضرورت ارتقای کیفی مقالات پذیرش ۱۰۰ مقاله در همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار دانشگاه تهران صفر تا صد نوشتن مقاله ISI/ چرا برخی مقاله‌ها رد می‌شود؟ دانشگاه تهران رتبه اول تولید علم ISC را به خود اختصاص داد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران مقالات بین المللی رئیس دانشگاه تهران دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است